VÍTÁNÍ PRVŇÁČKŮ

Letos, v pondělí 2. září, začal nový školní rok také pro 18 malých kluků a holčiček, které jsem přivítala nejen já, jako jejich třídní učitelka, ale také nová paní ředitelka Magda Petrášková a nový zástupce ředitelky pan učitel Martin Drahoš. Spolu s vedením školy přišel prvňáčky pozdravit také starosta obce pan Tomáš Renka. Všichni společně jsme dětem popřáli, aby se jim ve škole líbilo a aby do ní chodily rády.
Svá milá vítající a snad i povzbudivá slova přišli říci prvňákům rovněž jejich starší spolužáci z IX. třídy spolu s třídní učitelkou Lenkou Šikýřovou. Předali klukům i holčičkám vlastnoručně vyrobené dárečky a zároveň jim tímto slíbili, že se stávají jejich pomocníky a ochránci, na které je možno se kdykoliv během školního roku obrátit, vyskytne-li se jakýkoliv problém.
Prvňáci si poprvé zazvonili na náš školní zvon, na který si většina z nich zazvoní za 9 let naposledy, jak je na naší škole zvykem.
Všem přítomným doprovázejícím příbuzným jsme doporučili mnoho trpělivosti, shovívavosti  a tolerance při domácích úkolech prvňáků a zároveň jsme vyjádřili víru, že podpora školy ze strany rodin našich nových žáků bude i nadále tak dobrá a významná jako dosud.
Mgr. Jana Prokešová, třídní učitelka

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


+ sedm = 16